top of page

Nieuwe behandeling: Hairbooster XL

Bijgewerkt op: 21 okt. 2022

Wat een gave behandeling diegenen die last hebben van (beginnende) haarverlies, alopecia, slechte conditie van de hoofdhuid, broos en dun haar.

Hairbooster XL is een revolutionaire behandeling tegen haaruitval. Het stopt haaruitval en activeert de groei van nieuw haar. De behandeling is geschikt als oppepper en helpt bij haaruitval en alopecia. (er moeten wel nog haartjes aanwezig zijn om te kunnen werken)

De hoofdhuid wordt eerst behandeld met salicylzuur wat een exfoliërende werking heeft. De Hair cocktail plus en HCPR cocktail worden doormiddel van microneedling in de huid gewerkt.


De Hair Cocktail kunnen door de gemaakte microkanaaltjes goed in de huid komen waar ze de haarfolikel stimuleren. Door de hoge concentraties aan vitamines zorgt het voor de ultieme voeding en aansterking van het haar en de hoofdhuid, dit zorgt ervoor dat haarverlies minder wordt en haartjes dikker en sterker worden.


Voorbeelden van de vitamines zijn:

 • Panthenol: stimuleert huidherstel en bevorderd genezing

 • Sabal Serrulata Extract: Remt de werking van de 2 iso-enzymen en van 5-a-reductase, vermindert de hoeveelheid dihydrotestosteron en verlengt de duur van de haarcyclus door deze te vertragen.

 • Thiamine: Heeft zeer krachtige antioxiderende eigenschappen en verhoogt de bloedcirculatie.

 • Pyridoxide: is een vitamine (B6) die ervoor zorgt dat de huid in balans komt en de talgproductie reguleert.

 • Taurine: Stimuleert de doorbloeding en de vorm van collageen, Het stabiliseert celmembranen en fungeert als antioxidant.

 • Biotine: Bevordert gezonde haargroei en voorkomt dat het haar uitdroogt.

 • Glutathion: Bestaat uit drie aminozuren die samenwerken om een doffe huid te verminderen en tegelijkertijd de huid herstellen.

 • Troxerutine: Is een bio flavoide (Vitamine P), met excellente antioxiderende eigenschappen. Het remt de werking van lipo-oxygasses en vertoont een ontstekingsremmende werking.


Om goed te kunnen begrijpen hoe haargroei in z'n werk gaat, moeten mensen ook weten dat haren ook een groeicyclus heeft en verschillende fases.

 • Anagene fase (groeifase): Dit is het eerste deel van de haargroei fase waarin de cellen in de haarwortel het snelst zich delen. zodat er meer haar gevormd wordt. Tijdens de anagene fase groeit je haar gemiddeld 2,5 cm per maand (ongeveer 15 cm per jaar) , en het haar groeit sneller in de zomer dan in de winter. Deze fase duurt gemiddeld 3-5 jaar, dus ongeveer een haarlengte tussen de 45-75 cm. De anagene fase duurt over het algemeen langer bij mensen van Aziatische afkomst en kan wel tot 7 jaar duren, dat betekent dat bij sommige mensen met de juiste genen tot wel 1 meter lang kan worden.

 • Catagene fase (overgangsfase): Deze fase komt na de anagene fase en houdt wel tot 10 dagen aan. in deze fase maakt de haarwortel zich los van de bloedtoevoer. dit maakt het haar zwak. ongeveer 3% van alle haren bevinden zich in deze fase.

 • Telogene fase: Dit is de fase waarin de haren niet groeien maar wel in de follikel blijven. Naar schatting bevinden zich 10%-15% van de alle haren zich in deze fase. Deze fase duurt gemiddeld 3 maanden ofwel 100 dagen.

 • Exogene fase: De laatste fase van de haargroeicyclus, waarin individuele haren zich uit de follikels loslaten en uitvallen. Vanuit deze fase begint alles weer overnieuw.

Kosten behandeling:

1x Microneedling HairboosterXL inclusief thuisproducten € 149,95

Kuurverband 6 behandelingen inclusief thuisproducten € 995,-


Resultaten:


Beginnende kaalheid
24 juni 2022

kaalheid stuk minder
5 juli 2022


12 juli 2022


12 juli 2022


22 juli 202218 oktober 2022

De persoon die hier op te zien is gebruikte voor de behandeling de anti-hairloss lotion van Toskani om de huid te behandelen voor de behandeling en na de behandeling. Bij boeking van de behandeling krijgt u de lotion en shampoo er bij!


Informatie voor de behandeling:

Je komt met gewassen schoon haar zonder haarproducten als gel of haarlak. De behandeling is goed te doen. Verder zijn er geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig, alleen gedurende 4 uur na de behandeling de zon vermijden en lichamelijke inspanning verminderen zodat je niet zweet. Het zweten is af te raden omdat de zouten van het zweet de producten afbreekt en dus niet verder nawerkt.

De behandeling duurt circa. 30 minuten.


Benieuwd naar de behandeling en wil je een kennismaking gesprek? dat kan zeker!

Ga naar de homepagina en dan rechtsonder staat er een roze knop met "maak afspraak" en dan klik je "Intake Hairbooster XL" aan.

Bel/Whatsapp naar +31619223084

Email: v.huidexcellence@outlook.com

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page