top of page

Mijn top 5 "Producten waar ik niet zonder kan"

Het is even geleden dat ik een blogpost heb gemaakt. Normaal probeer ik er wel een vaste routine in te vinden maar als het druk is in de salon schiet het er soms bij in.


Heel vaak krijg ik de vraag "wat gebruik jij allemaal voor je huid?" en dan zeg ik de producten die ik dan op dat moment gebruik, maar het kan bij mij persoonlijk maandelijks wisselen. Dat heeft te maken met het weer, de temperatuur en het belangrijkste, waar mijn huid op dat moment het meeste behoefte aan heeft.

Mocht je extra informatie willen over de producten? stuur mij vooral een bericht of een e-mail!


Op dit moment is mijn nummer 5 meest favoriete product:

  • Alpha-H - Micro Super Scrub: Mijn huid voelt zo extreem zacht na deze scrub. Dit is wel een scrub die ik echt op gevoel gebruik, dus niet standaard 1/2x per week. Wanneer m'n neus en of wangen wat ruw aanvoelen breng ik de scrub aan en dan ga ik douchen en dan voelt mijn huid weer super zacht. Prijs €49,95

Mijn nummer 4:

  • Protection Plus Daily SPF 50+: Een hele fijne dag-verzorging met een hoge SPF. Het is tevens een hele mooie primer voor onder je make-up. Het belangrijkste vind ik wel dat de structuur fijn is en dat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelt, en daar zorgt ie voor!! Prijs €47,95


Mijn nummer 3:

  • Liquid Gold 24H Moisture Repair Cream: Herstellend en hydraterend en geeft een fantastische glow in een tube! Het lekker vol van structuur. Door de glycol-, melk- en hyaluronzuur, peptiden en vitamine E tekenen van veroudering aanpakken. Door de 24 karaats goudvlokjes valt je roodheid iets minder op maar geven de huid een geweldige glow. Prijs €71,95

Mijn nummer 2:

  • Liquid Gold Midnight Reboot Serum: Een super intensief serum voor in de nacht! (hence the name ;)). Door de hoge percentage glycolzuur en 1% granactieve retinoïde zorgt dat bij elkaar voor een opheldering van een doffere huid, fijne lijntjes en pigmentatie! Dit serum is het mooist bij huiden die 45+ jaar oud zijn, maar voor een jongere huid kan dat ook alleen niet elke dag! Het mooiste werkt ie ook met de liquid gold 24h crème.

Mijn nummer 1:

  • Melting Moment Cleansing Balm: Mijn favoriete all-in-1 product. het is een reiniging, (nacht)masker, make-up remover, scheercrème en eventueel voor de hele droge huid een dagcrème en een nachtcrème. De balsem smelt heerlijk over de huid tot een olie en smelt alles eraf, van waterproof make-up tot SPF en hydrateert ook tegelijk. Kortom een top-product!


Zoals ik al eerder zei, kan het zijn dat mijn favorieten een beetje veranderen naarmate de seizoenen, temperatuur en voornamelijk mijn eigen huidbehoefte!


Mocht je vragen hebben over de producten, azel dan niet en stuur mij een bericht of een email en ik help je zo snel mogelijk verder!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page