top of page

Merken verkrijgbaar bij Huid-Excellence

Bijgewerkt op: 17 jun. 2022

Huid-Excellence werkt uitsluitend met de beste producten die op de markt te verkrijgen zijn. Zo heeft Veroniek een strenge selectie gemaakt waar Huid-Excellence mee werkt. zodat we uw huid met de hoogst mogelijke excellentie kunnen behandelen!


Het eerste merk waar Huid-Excellence mee werkt is Alpha-H


Wat is Alpha-H?

Alpha-H is een Australisch merk die zich specifiek richt op huidverbetering. Het merk staat vooral bekend om de hoge percentages van door de dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten. zoals glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, granactieve-retinol, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Sommige producten hebben bewust een lagere pH-waarde. hoe dat in zijn werk gaat leg ik een andere keer uit.


Ook bevatten de producten van Alpha-H geen onnodige ingrediënten. syntetische ingrediënten zoals parfums, vulmiddelen zoveel mogelijk vermeden of worden er alternatieve ingrediënten toegevoegd. ook worden er geen concessies gedaan over de kwaliteit of effectiviteit van de producten, ongeacht de prijs van de grondstoffen.


Toskani

Huid-Excellence werkt met de microneedling behandeling met Toskani. Toskani is een medisch cosmetisch Spaans bedrijf dat gevestigd is in Barcelona. zij richten zich voornamelijk op het ontwerpen en verbeteren van nieuwe cosmetische en medische producten.

De missie van Toskani is het leveren van complete oplossingen voor verschillende cosmetische en dermatologische huidproblemen.

Toskani is ooit begonnen als apotheek in Barcelona. naarmate de jaren ontdekten ze dat klanten steeds vaker naar bepaalde cosmetica vroegen. vanuit het apothekers/farmaceutische oogpunt zijn ze begonnen met het ontwikkelen van het merk


Marc Inbane

Marc Inbane is marktleider in tanningcosmetica en zeer geliefd bij het grote publiek. Diverse grote modehuizen, hair & make-up artiesten, dermatologen en beroemdheden zijn fan van dit merk. het merk is ondertussen al bekroond met verschillende prijzen en word inmiddels verkocht in meer dan veertig landen.

Marc Inbane staat voor een veilig, verantwoord en een natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken.


Het belangrijkste van Marc Inbane is dat het bij juist gebruik dat het niet vlekt, vrij van parabenen, de geur die tanning producten bevatten geen chemische geur is.


Tips en Tricks komen eraan!


Bij vragen, stuur een mailtje naar v.huidexcellence@outlook.com of bel of stuur een whatsapp naar +31 6 19223084


Groetjes van Veroniek

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page