top of page

Estemax HydroJelly Masks

Eindelijk heb ik ze binnen! De HydroJelly Masks van Estemax. Het Amerikaanse-Koreaanse merk bestaat al sinds 1985 en vanaf 1995 innovatieve producten met betrekking op nieuwe behandelingen aanbieden en bestaande behandelingen een upgrade te geven.Het merk maakt gebruik van alleen organische ingrediënten en de meeste producten van Estemax zijn vegan. En alle producten zijn ook 100% dierproefvrij wat ik persoonlijk het meest belangrijke vind!

Bij Estemax vinden ze het doel van het gebruik heel belangrijk en de puurheid van producten en de textuur en fijne beleving van de producten.


Ongeacht welke masker ik pak van Estemax, elk masker zit boordevol met elektrolyten zoals kalium, magnesium, natrium chloride, fosfor, natriumwaterstofcarbonaat. deze ingrediënten bij elkaar zorgt ervoor dat de serums/crèmes die na het masker worden aangebracht sneller en beter worden opgenomen en vastgehouden word.

De alginaat die in het masker zit word gewonnen uit alg/zeewier en kelp en dat zorgt er ook voor dat het masker "jelly" wordt. tevens zorgt de alginaat dat er meer zuurstof wordt aangemaakt terwijl het op de huid ligt. zuurstof zorgt ervoor dat de huid gedetoxed wordt en beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf.


De wilg schors zorgt ervoor dat de geïrriteerde huid gekalmeerd wordt door de salicylzuur die van nature voorkomt in de schors. Tevens zorgt het voor lichte exfoliatie. Het helpt ook aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea te verlichten.


Organische witte rijstpoeder zit vol voedingstoffen voor de huid en zorgt er vooral voor dat de huid schoon is, lichte exfoliatie geeft en de huidconditie op peil houdt. witte rijstpoeder bevat ook feruliczuur. feruliczuur is een antioxidant die de huid beschermd tegen vrije radicalen. rijstpoeder regenereert de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.


Havermout in biedt een verzachtende werking van de huid. dus bijvoorbeeld huid wat rood is, jeukerig is en alom geïrriteerd. Ook werkt het fantastisch voor als je per ongeluk bent verbrand door de zon.


Tannines komt ook van de wilg schors en zorgt ervoor dat poriën smaller worden en laat huidcellen krimpen waardoor de huid strakker oogt zonder uit te drogen!


De HydroJelly Masks van Estemax zijn vrij van:

- Parabenen

- Sulfaten

- Talkpoeder

- Silliconen

- Ftalaat

- Maïs zetmeel


Bij Huid-Excellence gaan we de producten van Estemax inzetten om onze behandelingen van Alpha-H een flinke boost te geven.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page