top of page

Behandelingen bij Huid-Excellence

Bijgewerkt op: 18 mei 2022

Bij Huid-Excellence bieden wij een breed scala aan behandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor wenkbrauw en wimper behandelingen.


Via de roze knop "maak afspraak" staan de standaard behandelingen maar er is van alles mogelijk en alles gebeurd ook zeer zeker in overleg!


Bijvoorbeeld acne op de rug of een gewone rug behandeling is geen standaard behandeling maar die kan zeker uitgevoerd worden.


Hoe ziet een behandeling van het gelaat eruit?

Als de afspraak is gemaakt en je komt bij de salon staat de deur open en naar wens koffie of thee klaar. Dan beginnen we het gesprek waarvoor je wil komen of het nou voor ontspanning is of huidverbetering het kan allemaal. Ongeacht de wens maak ik graag een huidscan zodat ik de behandeling perfect op maat kan maken. En als vervolg van de intake vullen we ook een intake formulier in. (intake formulier is geen contract).


De behandeling begint met een heerlijke cleanser en voor het reinigen neem ik de tijd want de rest heeft vrij weinig zin als de huid niet schoon is en dat geldt ook voor thuis!

Dan een passende peeling en diepte reiniging en dan een lekkere gelaatsmassage en een heerlijk masker en hierbij heb je de keuze uit een van de heerlijke maskers van Alpha-H of van Estemax HydroJelly masks (volgende blog over dit fantastische merk).

Als afsluiting een passende dag of nachtverzorging en dat houdt een serum, oogverzorging en een passende dag of nachtcreme. en eventueel als dat gewenst is zelfbruinings druppels van Marc Inbane (perle de soleil) door de crème voor een zonnige gloed. En dan indien gewenst advies voor thuis,Het is wel gewenst voor de behandeling om zonder make-up, zonnebrand op en lenzen te komen, voor comfort voor beide kanten. Zo kunnen we de huidscan maken en de huid goed lezen.

De lenzen uit is vooral gewenst bij wimpers verven of de lash-lifting omdat de producten die gebruikt worden een kleine kans heeft om in het oog te komen en dan gaat de lens krimpen en dat is natuurlijk niet fijn.Microneedling

Wat een geweldige behandeling de microneedling. Hierbij pakken we samen alles aan, of dat nou grove poriën zijn of hyperpigmentatie of fijne lijntjes, deze behandeling pakt alles aan. De behandeling is niet super vervelend maar ook niet super prettig, maar voor de behandeling word er de tijd genomen om de huid te reinigen en vertroetelen. Direct na de microneedling voelt de huid warm aan en dat word verzorgt en word er gebruik gemaakt van de Estemax Hydrojelly Mask. De maskers van Estemax zijn heerlijk verkoelend en verzorgend. Na de behandeling krijg je een ampul mee voor thuisgebruik voor 1 dag en advies voor producten.


Peel Treatment Alpha-H

Ook een geweldige behandeling voor de normale, drogere huid, vettere huid, onregelmatige huidstructuur en teint, verstopte poriën, fijne lijntjes en zonbeschadige huid, (diep) liggende pigmentatie.


Ik heb bij Huid Excellence meerdere peels speciaal voor elk huidtype en indicatie. En welke peel ik pak is afhankelijk van je eigen huidtype, en wat je huidtype is bespreken we na de huidscan en intake.


De behandeling ziet er als volgt eruit:

Huid word gereinigd en zowel oppervlakkige als een dieptereiniging en dan de peel en dan de nabehandeling en de producten die ik dan gebruik is volledig gebaseerd op je huidtype.
Wil je meer informatie of een intake maak snel een afspraak via de roze knop rechts onderaan de webpagina.

Bel/whatsapp naar 0619223084

E-mail: v.huidexcellence@outlook.com


Ik zie jullie heel graag in de salon!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page